Fälgöversikt

Här hittar ni fullständig översikt över vilka fälgar som finns till bilen. Vi har ett brett sortiment där du kan hitta rätt lösning baserat på design, färg och pris - oavsett om du letar efter fälgar för sommar eller vinterbruk. Vi har både lättmetallfälgar och stålfälgar.

Vi är officiell importör av GMP Italias fälgar i Sverige. Vilket vi är väldigt stolta och glada över! Varje år presenterar GMP ett antal nya modeller med utsökt italiensk design.

Vi också vårt eget varumärke, Ocean Wheels, där får du snygga och bra fälgar till ett rimligt pris - som passar perfekt för både privat och företagsbilen, utöver GMP Italia och Ocean Wheels så tillhandahåller vi även fälgar från ett stort antal övriga tillverkare.

Vi är specialiserade på kompletta hjul. I vår hjulkonfigurator för kompletta hjul kan du kombinera däck och fälgar för den valda bilen. När du har gjort ditt val så monterar vi däcken på fälgarna och balanserar dem, detta utan någon kostnad för dig.

Har bilen TPMS och du valt till sensorer i din beställning, då ingår programmering samt montering utan kostnad. Allt du behöver göra är att justera lufttrycket till önskat tryck samt montera hjulen på bilen.

Vi har daglig avhämtning, både av DHL-på ordrar som skickas från vårt lager i Sverige, och PostNord-på ordrar som skickas från vårt lager i Danmark, oavsett om du beställer däck, fälgar eller kompletta hjul så är din beställning snart ute på vägarna och på väg till dig eller din kund.

Registrera
företagskonto

För att bli återförsäljare hos AFL / Aabenraa Fälglager
så är det några kriterier som måste uppfyllas,

1. Det ska bedrivas verksamhet inom
Däckverkstad, bilförsäljning, bilverkstad eller försäljning av biltillbehör.

2. Verksamheten ska bedrivas dagtid med fasta öppettider.


Vi bedömer alltid den enskilda förfrågan och återkommer till dig så snart som möjligt,
med en feedback på din förfrågan.