Däck

Här hittar du det mesta i däckväg som vi erbjuder dig som kund. Du hittar sommardäck, vinterdäck till personbil och lätta lastbilar. Alla däcktillverkare väljs utifrån kriterierna för god kvalitet och hög säkerhet - trafiksäkerhet är viktigt för oss!

Hittar du inte vad du söker så mejlar eller ringer du oss, så är chansen stor att vi löser ditt problem.

Vår specialitet är kompletta hjul. I vår konfigurator kan du mixa och matcha vilka däck du vill ha på dina fälgar för det valda fordonet. Vi monterar däcken på fälgarna, utan kostnad för dig som kund, och vi levererar dom kompletta hjulen monterade och balanserade, alltså klart för montering på bilen. Har bilen TPMS och du valt till sensorer i din beställning, då ingår programmering samt montering utan kostnad.

Oavsett om du vill beställa kompletta hjul eller lösa däck så har vi daglig upphämtning på våra lager i Sverige och Danmark.

Kompletta hjul konfigurator

Däck

Continental

En tysk koncern som grundades redan 1871. Fokuserar på omfattande däcktester, originalmontering, expertkunskaper om bilar och tysk teknik.

Goodyear

Goodyear grundades 1898, och är en amerikansk däckproducent med stort fokus i Europa och Norden. Det är en av väldens största producenter av däck.

Barum

Barum grundades 1948 i dåvarande Tjeckoslovakien. Fokus ligger på tillverkning av bränslesnåla däck med hög körupplevelse till ett bra pris.

Sava

Redan 1921 blev Sava grundat i Slovenien. Sava producerar kvalitetsdäck med bra prestanda till rimliga priser.

Tracmax

Tracmax håller till i Kina och producerar sommar och vinterdäck till budgetpris. Är kända for sin gröna tillsyn i produktionen och är ett av dom absolut bästa budgetalternativen.

Bridgestone

Bridgestone är en japansk koncern, som grundades 1931. 1988 övertog dom det amerikanska däckmärket Firestone.

Dunlop

Allt började i Belfast på Nordirland 1888 när John Boyd Dunlop uppfann innerslangen. Han utvecklade det första luftfyllda däcket och la grunden till det första pneumatiska däcket.

Falken

Falken lanserades i Japan i 1983 och kom två år efter det till Nordamerika. Det är ett flaggskepp for UHP (Ultra High Performance) däck.

Rotalla

Rotalla är en koncern belägen i Kina, och grundades 1986. De erbjuder budgetdäck till hög kvalitet och ett bra pris.

Pirelli

Pirelli grundades 1872 i Italien, och är världskända för sin däckproduktion.

Nokian

Nokian Tyres är en finsk koncern, som grundades så sent som 1988. Högkvalitetsdäck till den Nordiska bilparken.

Kumho

Kumho, sydkoreansk koncern, grundades 1960. Ett mellanklass däck med bra egenskaper.

Achilles

Achilles grundades 1991 i Indonesien. I sitt arbete är de dedikerade till att tillhandahålla de bästa däcken för alla marknader

Hankook

Hankook är en koreansk koncern, faktiskt den första Koreanska däckproducenten och grundades 1941. Fokuserar på att skapa nya möjligheter för körupplevelser över hela världen.

Vredestein

Vredestein är en holländsk koncern, som grundades 1908. Tillhandahåller däck till cyklar, personbilar, lantbruk och industri.

Bridgestone

Michelin är en av världens ledande däckproducenter. Det är en fransk koncern, som grundades 1889 av dom två Michelin-bröderna.